Pravna obvestila

Vse vsebine, objavljene na tej strani, so last družbe FrodX d. o. o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Brez dovoljenja FrodX d. o. o. se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali distribuirati na kakršen koli drug način. Družba FrodX d. o. o. ni odgovorna za morebitne občasne težave pri delovanju spletne strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. FrodX d. o. o. si pridržuje pravico do sprememb vsebin, objavljenih na spletni strani getinstantfeedback.com.

Vaše podatke bomo uporabili izključno za namene obveščanja o naših seminarjih/dogodkih ter za obvestila, povezana z našo dejavnostjo, in javnosti ne bodo dostopni. Zbrane osebne podatke bomo varovali v skladu z ZVOP-1.

Spletna stran getinstantfeedback.com za svoje delovanje uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z uporabo spletne strani obiskovalci soglašajo z njihovo uporabo.

O piškotkih

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da je z novo zakonodajo (ZEKom-1) prišlo do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov:

  • za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske,
  • za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave,
  • na delih spletnih mestih, kjer je potrebna prijava, vas ohranimo prijavljene,
  • za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi,
  • za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti oglasov ter stalno izboljšavo spletnih strani,
  • za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja).

Piškotki spletnega mesta getinstantfeedback.com


OBVEZNI PIŠKOTKI

Obvezni piškotki so potrebni za omogočanje osnovnih funkcij spletne strani. Torej piškotki, ki si vas zapomnijo, da boste lahko nemoteno brskali po spletnih straneh. V to skupino sodijo piškotki, ki so uporabljeni za to, da si spletno mesto zapomni vaš vnos v spletne obrazce itd. Obvezni so, saj med drugim zagotavljajo varnost in tako preprečujejo zlorabe sistemov. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov.

Naziv piškotka Strežnik Namen Čas poteka Upravljavec piškotkov
CookieConsent getinstantfeedback.com Analiza nastavitve obveznih piškotkov 1 leto Cookiebot


ANALITIČNI PIŠKOTKI

Analitični piškotki se uporabljajo za razumevanje interakcij obiskovalcev s spletno stranjo. Ti piškotki pomagajo zagotoviti informacije o meritvah, kot so število obiskovalcev, stopnja obiskov ene strani, vir prometa itd. Za namestitev teh piškotkov potrebujemo vašo izrecno privolitev.

Naziv piškotka Strežnik Namen Čas poteka Upravljavec piškotkov
_ga getinstantfeedback.com Statistika ogledov spletne strani 399 dni Google
_gid getinstantfeedback.com Statistika ogledov spletne strani 1 dan Google
_gat getinstantfeedback.com Uporaba Google Analytics za zmanjšanje stopnje zahtev 1 dan Google


OGLAŠEVALSKI PIŠKOTKI

Oglaševalski piškotki se uporabljajo za zagotavljanje prilagojenih oglasov obiskovalcem glede na strani, ki ste jih predhodno obiskali, in za analizo učinkovitosti oglaševalskih akcij. Te piškotke uporabljamo le, če ste z njimi izrecno soglašali.

Naziv piškotka Strežnik Namen Čas poteka Upravljavec piškotkov
yt-remote-cast-available, yt-remote-cast-installed, yt-remote-fast-check-period, yt-remote-session-app, yt-remote-session-name youtube.com Analiza ogledov YouTube posnetkov Potek seje Google
ytidb::LAST_RESULT_ENTRY_KEY, yt-remote-connected-devices, yt-remote-device-id youtube.com Analiza ogledov YouTube posnetkov Brez omejitve Google
YSC youtube.com Uporaba Google Analytics za zmanjšanje stopnje zahtev Potek seje Google
VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com Analiza delov spletne strani z YouTube posnetki 179 dni Google


FUNKCIONALNI PIŠKOTKI

Funkcionalni piškotki pomagajo izvajati določene funkcije, kot je deljenje vsebine spletnega mesta na platformah družbenih medijev, zbiranje povratnih informacij in druge funkcije tretjih oseb. Za namestitev teh piškotkov potrebujemo vašo izrecno privolitev.

Naziv piškotka Strežnik Namen Čas poteka Upravljavec piškotkov
_acuuid getinstantfeedback.com Analitični spletni piškotki, ki se uporabljajo za zbiranje podatkov o načinu uporabe posameznega spletnega mesta. Potek seje Net-Results
_mauuid getinstantfeedback.com Uporablja se za razlikovanje uporabnikov. 10 let Net-Results